Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Stockholm som åtar sig både små och stora uppdrag

Ska du flytta från en etta i Stockholm och behöver flytthjälp? Man ska inte betala mer än nödvändigt. Anlita en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytthjälp.

Som ensamstående har man vanligtvis inte särskilt mycket bohag. Att då behöva betala de paketpris som många flyttfirmor erbjuder är inte ekonomiskt. Många väljer därför att själva försöka lösa flytten med hjälp av vänner och familj. Men även en liten flytt kan vara slitsam och tidskrävande. Anlita i stället en flyttfirma som erbjuder skräddarsydd flytt.

När man anlitar en flyttfirma som skräddarsyr flytten får man själv bestämma om man vill ha ett paketpris eller betala per timme. Är man osäker på vad som blir mer fördelaktigt ekonomiskt kan man rådfråga flyttfirman. Men generellt blir det billigare med timpris om man inte ska flytta så långt och bara har lite bohag. Ska man däremot flytta till en annan stad kan det vara bättre att välja ett paketpris.

Hitta rätt flyttfirma i Stockholm

De flesta är så klart rädda om sitt bohag och vill att det ska komma fram helt och utan skador. Därför brukar det vara bättre att anlita en mer erfaren flyttfirma som exempelvis TBA Transporter i Stockholm. Ofta brukar det stå på flyttfirmans webbsida hur länge de varit verksamma. Men det kan även vara bra att be om referenser från tidigare kunder.

Även offerten kan indikera att flyttfirman är seriös. En flyttfirma som erbjuder flytt till ett extremt lågt pris klarar sällan att göra jobbet bra. Dels har de inte råd att ha utbildad och fast anställd personal, men inte heller moderna fordon eller försäkringar. Det gör att flytten ofta blir rörig och tar längre tid än nödvändigt. Men också att möbler och bohag lättare skadas i transporten. Saknar flyttfirman skadeförsäkring, vilket är vanligt, får man ingen ersättning.